Chi Running tanfolyam

ChiRunning tanfolyam

A Chi Running képzésen résztvevők megismerkednek azokkal az alapelvekkel, amelyek megóvják őket az esetleges fájdalmaktól és sérülésektől, illetve megtanulják, hogyan lehet kevesebb energiabefektetésével, és ezáltal több élvezettel futni. Mindez elméletben és gyakorlatban, számos rávezető feladat segítségével történik. A nap végére a résztvevők megtapasztalják a technika sajátosságait.


Ez tulajdonképpen olyan, mint a nyelvtanulás: hogy egy adott szó rögződjön, aktívan használni kell minél többször. Így van ez a futással is- az egynapos tanfolyam egy hosszú út első fontos állomása.

A képzés 6 órájának programja: Egy rövid bemutatkozás, és bevezetés után hét témakör segítségével fölépítjük a futást. Minden elméletet azonnal gyakorlattal támasztunk alá, hogy mindenki megértse, megtapasztalja a helyes mozgásokat, illetve megérezze a különbséget a helyes és a helytelen között.

A tanfolyamok helyszíne a Zrínyi Miklós Közszolgálati Egyetem (1101 Budapest, Hungária krt. 9-11.)


Időtartam: 10:00-tól legkésőbb 17:00 óráig (közben egy óra ebédszünet)
Felszerelés: évszaknak megfelelő futó- illetve sportruházat, esetleg enni- innivaló, bár ebédet közösen szoktunk rendelni

Egy 400 méteres pálya, és egy tornaterem áll rendelkezésünkre. Az időjárás függvénye, hogy mikor melyiket használjuk.
Átöltözési és zuhanyzási lehetőség van. Parkolás a Hungária krt. túloldalán, a Penny parkolójában megoldható.

FONTOS!
Az egésznapos tanfolyam ára 24000.- Ft.
A helyek száma limitált (12). Minden jelentkező helyét csak a foglaló (9000 Ft) beérkezése esetén tudom fönntartani, az utalásra a regisztrációtól számítva 72 óra áll rendelkezésre.
Bármilyen akadályoztatás esetén a foglaló legkésőbb a tanfolyam előtt egy héttel (tehát előző szombat 10:00 óráig) jelezve egy alkalommal díjmentesen átírható a legközelebbi tanfolyamra.
Ezen belüli lemondást vagy módosítást sajnos semmilyen indokkal nem tudok elfogadni.
 
A várólistáról:
Mivel a várólistáról a tényleges résztvevők közé kerülés bizonytalan (előfordul, hogy van felszabaduló hely, amennyiben valaki átkéri magát a következő tanfolyamra, de nem mindig), javaslom ezzel együtt a következő tanfolyamra jelentkezést is. Az elutalt foglaló természetesen arra az alkalomra lesz érvényes, amelyik tanfolyamon a jelentkező végül részt vesz.
09
nov.
2019

ChiRunning egésznapos tanfolyam 2019.11.09.

2019.11.09. 9:00 -16:00
24 000 Ft

Jelentkezési határidő: ameddig szabad helyek vannak, de legkésőbb november 5. (kedd).

Kérlek, most csak akkor regisztrálj, ha november 9-én szeretnél jönni.

14 évesnél fiatalabb gyerek csak előzetes egyeztetést követően vehet részt a tanfolyamon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Következő tanfolyami időpont:  -December 7.

                                             

24 000 Ft 6
19
okt.
2019

ChiRunning egésznapos tanfolyam 2019.10.19.

2019.10.19. 9:00 -16:00
24 000 Ft

Jelentkezési határidő: ameddig szabad helyek vannak, de legkésőbb október 15. (kedd).

Kérlek, most csak akkor regisztrálj, ha október 19-én szeretnél jönni.

14 évesnél fiatalabb gyerek csak előzetes egyeztetést követően vehet részt a tanfolyamon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Következő tanfolyami időpontok: -November 9.

                                               -December 7.

24 000 Ft 3